Гарріс вперше виступила після виходу Байдена з президентських перегонів

22 липня 2024 р. 23:24

22 липня 2024 р. 23:24


Віце-президентка Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс вперше виступила на публічному заході після рішення президента Джо Байдена не брати участь у президентських перегонах.

Про це повідомляє CNN.

Зокрема, вона виступила на заході для спортсменів чемпіонату NCAA. Під час своєї промови Гарріс високо оцінила досягнення Байдена за останні три роки. Проте про президентські перегони політикиня жодним чином не згадала.

"Спадщина досягнень Джо Байдена за останні три роки не має аналогів у сучасній історії. За один термін він вже перевершив спадщину більшості президентів, які перебували на посаді два терміни", — зазначила Гарріс.

Гарріс такого пригадала, що познайомилася із американським лідером через його сина Бо, з яким вона разом працювала.

"Тоді Бо часто розповідав мені історії про свого батька. Він розповідав мені про те, який батько і яка людина Джо. Якості, які Бо поважав у своєму батьку, — це ті самі якості, які я щодня бачу в нашому президентові. Його чесність, його порядність, його відданість своїй вірі та своїй сім'ї, його велике серце і його любов, глибока любов до нашої країни — і я є безпосереднім свідком того, що кожного дня наш президент Джо Байден бореться за американський народ", — сказала вона.

Також віце-президентка США наголосили, що Байден теж хотів би бути теж на заході та "швидко одужує" після того, як в нього підтвердився діагноз Covid-19.

Нагадаємо, 21 липня президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден повідомив, що виходить із виборчих перегонів. Таке рішення він пояснив тим, що планує зосередитися виключно на виконанні своїх обов'язків як лідера країни на залишок його президентського терміну.

Водночас він закликав Демократичну партію висунути замість нього нинішню віце-президентку країни Камалу Гарріс. Пізніше сама американська посадовиця заявила, що балотуватиметься у президенти США від демократів.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Гарріс вперше виступила після виходу Байдена з президентських перегонів

Джерело: trueua.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua