Трамп заявив, що піде на дебати із Гарріс

24 липня 2024 р. 13:52

24 липня 2024 р. 13:52


Колишній президент США Дональд Трамп заявив про готовність провести дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, яка може стати його суперницею на виборах у листопаді.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Politico .

"У вівторок Трамп пообіцяв піти на дебати з віцепрезидентом Камалою Гарріс та сказав, що бажає зустрічатися з нею неодноразово", - йдеться у повідомленні.

Трамп зазначив, що "був би готовий провести більше, ніж одні дебати".

Наступні дебати, які заплановані на 10 вересня, мають відбутися на телеканалі ABC News. Упродовж останніх днів Трамп наполягав на проведенні дебатів на Fox News.

У травні Трамп та Байден погодилися провести два раунди дебатів — перший 27 червня, що відбувся на CNN, та інший 10 вересня, який транслюватиме телеканал ABC. Невдалий виступ Байдена на червневих дебатах зрештою змусив його залишити виборчу кампанію.

Як повідомляв Укрінформ, Гарріс офіційно розпочала свою президентську кампанію в неділю, 21 липня , через декілька годин після того, як президент США Джо Байден оголосив про вихід з президентських перегонів 2024 року. Президент та низка інших відомих демократів підтримали Гарріс як кандидата в президенти від Демократичної партії.

Кампанія Байдена подала документи до Федеральної виборчої комісії, перейменувавшись на «Гарріс у президенти».

Фото: АА

Трамп заявив, що піде на дебати із Гарріс

Джерело: ukrinform.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua