П’яні та на Z-авто: військові РФ відкрили вогонь по цивільним в Росії

25 липня 2024 р. 12:07

25 липня 2024 р. 12:07


Підозрюваних вже затримано

У Курській області в Росії невідомі в військовій формі відкрили вогонь по машині з цивільними, внаслідок чого один з пасажирів отримав поранення. Військових вже затримали.

За даними поліції, стрілянина розпочалась 24 липня ввечері, тоді військові у районі села Мартинівки у Суджанському районі відкрили вогонь по цивільним теж у "Ладі Пріорі".

"У машині було двоє людей — 21-річний пасажир отримав поранення і був госпіталізований. Постраждалі розповіли, що стрілючі були одягнені у форму військовослужбовців", — йдеться у повідомлені.

Вже об 11:00 за київським часом 25 липня російські медіа повідомили, що військовослужбовців, які стріляли у "Пріору" в Курській області, затримано, але вони п'яні.

Зазначається, що правоохоронці арештували чотирьох військовослужбовців о 6 ранку у стані алкогольного сп'яніння. Вони пересувалися на "Ладі" із символом Z у районі урочища Кочегури.

За даними ФСБ, саме з цього авто військові відкрили вогонь по цивільним у Мартинівці.

Нагадаємо, в Росії військові не вперше починають стрілянину. Адже на початку липня у Бєлгороді боєць РФ почав стріляти у пункті військової дислокації. Внаслідок цього були загиблі та постраждалі.

Раніше "Телеграф" писав, що ЗСУ епічно збили російський бойовий літак . В мережі вже показали відео.

П’яні та на Z-авто: військові РФ відкрили вогонь по цивільним в Росії

Джерело: telegraf.com.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua