У Росії "військкор" запропонував теракти під українським прапором на важливих для КНР об'єктах

27 липня 2024 р. 11:09

27 липня 2024 р. 11:09


Основні тези

  • У російського "військкора" виникла ідея вчинити теракт під "українським прапором" на важливому об'єкті для Китаю.
  • Пропозиція викликала невдоволення через постачання китайськими підприємствами компоненті для безпілотників, які використовують на війні Росія та Україна.
  • Ціль теракту – тиск на Китай для постачання компонентів тільки для Росії, запровадження заборони на постачання українським підприємцям важливих компонентів для виробництва безпілотників.

Російський військор запропонував теракти під українським прапопом на об'єктах КНР

Російські пропагандисти продовжують дивувати своїм цинізмом і нерозважливістю. Цього разу один із так званих російських військкорів запропонував вчинити новий теракт "під українським прапором".

Росіянин таким чином закликав "підірвати" важливий об'єкт для Китаю, який є партнером Росії. Про це повідомляють російські ЗМІ, передає 24 Канал .

Цікаво Це справжній ідіотизм, – путініст Соловйов розніс рішення Кремля

Чому у Росії пропонують "теракт" під прапором України на об'єкті КНР

Ідею з "терактом" під українським прапором на об'єкті важливому для КНР запропонував "військкор" видання "Комсомольська правда" Дмітрій Стешин.

Окупант у своєму телеграм-каналі висловив невдоволення тим фактом, що китайські підприємства постачають комплектуючи для безпілотників, які активно використовують у війні, як Росії, так і Україні.

На погляд росіянина, Китай потрібно змусити тиском поставляти компоненти для безпілотників тільки Росії. Таким чином Стешин запропонував плану теракту на російсько-китайському газопроводі "Сила Сибіру".

Якби я був “Чорним володарем планети”, зробив би таке, в англо-саксонській традиції: дрон, з китайських компонентів, у "жовто-блакитному забарвленні", запустив у "Силу Сибіру",
– розповів окупант.

Російський військкор пропонує теракти на китайському об'єкті

Запропонований Стешиним теракт під "українським прапором" має на меті вплинути на уряд Китайської Народної Республіки з метою запровадження заборони на постачання китайськими підприємцями важливих для України компонентів для виробництва БпЛА.

Варто зазначити, що газогін "Силу Сибіру" призначений для транспортування природного газу з Республіки Саха (Якутія) у далекосхідні країни, зокрема у Китай.

У Росії "військкор" запропонував теракти під українським прапором на важливих для КНР об'єктах

Джерело: 24tv.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua