У Німеччині подружжя звинувачують у вбивстві двох українок та викрадення дитини

03 вересня 2024 р. 22:47

03 вересня 2024 р. 22:47


Підозрювані видавали себе за помічників для українських біженців, щоб викрасти дитину. Про це повідомляє видання FAZ .

Двоє обвинувачених убили 27-річну українську біженку та її матір, щоб забрати дитину 27-річної жінки. Попередньо, пара зважилася на злочин через нереалізоване бажання завести дитину.

Обвинуваченими є 44-річна жінка та 43-річний чоловік. Згідно з обвинувальним висновком, пара планувала викрасти новонароджену дівчинку і видати її за свою дитину з березня 2023 року, - йдеться в повідомленні.

Для реалізації плану, у січні 2024 року жінка вступила в контакт із вагітною 27-річною українкою в групі підтримки біженців у Telegram. Після того як у лютому вона народила дитину, пара вирішила вбити жінку та її 51-річну матір.

За даними правоохоронців, 6 березня під час відвідування ресторану зловмисники підсипали обом жінкам заспокійливі препарати. Скориставшись там, що старшій жінці стало погано, пара посадила сім'ю в машину. Новоспечену маму з донькою відвезли додому, пообіцявши відвезти бабусю в лікарню. Однак чоловік вивіз українку на озеро, де кілька разів ударив її по голові. Пізніше поліцейські водолази знайшли труп жінки в озері.

Чоловік так само розправився з 27-річною українкою, після чого спалив. Після цього пара забрала немовля і поїхала додому.

Наразі підозрювані перебувають під вартою.

У Німеччині подружжя звинувачують у вбивстві двох українок та викрадення дитини

Джерело: socportal.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua