Із Лівану евакуйовано групу українців: серед них — 11 дітей (фото)

04 вересня 2024 р. 20:01

04 вересня 2024 р. 20:01


У середу, 4 вересня, із Лівану, де погіршилася безпекова ситуація , евакуювали 25 громадян України. На даний час вони перебувають у Польщі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"4 вересня 2024 року ГУР МО та МЗС за дорученням президента України Володимира Зеленського здійснили чергову успішну місію ― евакуювали 25 українців з Лівану, де погіршилась безпекова ситуація", — йдеться у повідомленні.

Серед евакуйованих ― 11 дітей та 14 жінок.

"Вони вже прибули на територію Польщі, звідки прямують до України", — зазначили в ГУР.

Варто зазначити, що 3 серпня 2024 року розвідники та дипломати евакуювали з Лівану 30 громадян України. Серед них — 21 жінка та дев’ять дітей.

"Співробітники ГУР МО та МЗС України продовжують працювати над наданням допомоги нашим громадянам, які перебувають в Лівані. Україна завжди докладає усіх можливих зусиль, аби допомогти своїм громадянам в біді, де б вони не були — це пріоритет", — підсумували в прес-службі.

евакуація українців з Лівану

евакуація українців з Лівану

Усі фото: ГУР

Нагадаємо, ввечері 1 серпня "Хезболла " випустила ракети по Ізраїлю з території Лівану. Північна частина країни перебувала під масованим ракетним обстрілом.

Після цього Міністерство закордонних справ України закликало своїх громадян утриматися від поїздок до Лівану та Ізраїлю.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Із Лівану евакуйовано групу українців: серед них — 11 дітей (фото)

Джерело: trueua.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua