У Білорусі вночі сили ППО збивали російські "шахеди" (відео)

05 вересня 2024 р. 08:03

05 вересня 2024 р. 08:03


Вночі 5 вересня російські ударні дрони типу "Шахед" знову залетіли на територію Білорусі під час атаки на Україну. Система протиповітряної оборони відпрацювала по безпілотниках.

Зазначається, що близько 01:08 на територію Білорусі зайшли два "шахеди": вони залетіли у Гомельську область Білорусі з Чернігівської області України та рухались в напрямку Гомеля. Через це білоруські війська підняли у небо винищувачі.

"Двічі, о 01:34 і 01:36, у Гомельському районі було чути вибухи. За попередньою інформацією, це була робота білоруських сил ППО зі знищення дронів", — йдеться в повідомленні.

Проте вже 02:28 на територію Білорусі залетів ще один "шахед". Безпілотник рухався у напрямку міста Хойники. Попередньо, 02:46 по дрону над Гостомельською областю працював винищувач.

"Ще один винищувач пішов на зліт із Барановичів о 03:10. Також у Гомельську область заходить ще один "шахед" курсом на Брагін" , — наголосили аналітики.

Нагадаємо, 21 серпня р осійський ударний дрон-камікадзе типу "Шахед" також залетів на територію Білорусі під час атаки на Україну. Безпілотник перетнув повітряний простір Білорусі близько 08:40 з боку Чернігівської області України.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

У Білорусі вночі сили ППО збивали російські "шахеди" (відео)

Джерело: trueua.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua