Ще не виграв, а вже щось обіцяє: Трамп запропонував Маску посаду в американському уряді

06 вересня 2024 р. 04:15

06 вересня 2024 р. 04:15


Трамп не став розкривати подробиць щодо того, як буде працювати установа, яку очолить Маск

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що у разі перемоги на президентських виборах 2024 року він запропонує посаду мільярдеру Ілону Маску . Трамп хоче створити комісію з ефективності уряду, а Маск її очолить.

Про це повідомляє Reuters. Трамп, пише інформаційне агентство, заявив, що Маск вже погодився зайняти пропоновану йому посаду в уряді на чолі цієї комісії.

Трамп не став розкривати подробиць щодо того, як буде працювати ця комісія, проте заявив, що вона розробить план усунення "шахрайства та неналежних платежів" у федеральному уряді. На все це в комісії буде шість місяців.

"Я створю комісію з ефективності уряду, завданням якої буде проведення повного фінансового аудиту та аудиту ефективності роботи всього федерального уряду і надання рекомендацій щодо радикальних реформ", – сказав Трамп.

Маск, зі свого боку, підтвердив цю інформацію. Не так давно він розповів, що дійсно мав розмову з Трампом та додав, що сам зацікавлений попрацювати в комісії з ефективності уряду.

"Я з нетерпінням чекаю можливості послужити Америці, якщо з'явиться така можливість. Мені не потрібна ні зарплата, ні титул, ні визнання", – заявив мільярдер.

Нагадаємо, Трамп неодноразово заявляв, що закінчить війну Росії проти України за 24 години після того , як знову стане президентом США. При цьому він ніколи не говорив про те, як саме він збирається це зробити.

При цьому багато знайомих з Трампом люди попереджали, що в багатьох випадках політик не може пояснити свої плани, оскільки сам не знає, що робитиме. Наприклад, такі слова звучали від нинішнього кандидата у віцепрезиденти від Республіканської партії Джей Ді Венса.

Ще не виграв, а вже щось обіцяє: Трамп запропонував Маску посаду в американському уряді

Джерело: telegraf.com.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua