"Повинен перестати говорити": в Білому домі різко відповіли на путінські слова про "підтримку" Гарріс

06 вересня 2024 р. 06:28

06 вересня 2024 р. 06:28


Путін робить коментарі, які нікого не цікавлять та ні на що не впливають

Російському так званому "президенту" Володимиру Путіну потрібно припинити спроби втручатися в американські вибори та коментувати їх – його думка з цього приводу нікому не цікава. Тільки народ США вирішує, хто стане президентом, Путін в цьому питанні нічого не вирішує.

Про це заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі, повідомляє "Голос Америки". Таким чином він відреагував на недолугий коментар "президента Росії", у якому той заявив, що нібито підтримує на виборах в США Камалу Гарріс.

"Путін повинен перестати говорити про наші вибори. Крапка. Він не повинен нікому надавати перевагу — тому чи іншому. Тож ми були б дуже вдячні, якби пан Путін "А" — припинив говорити про наші вибори, і "Б" — припинив у них втручатися", – сказав Кірбі.

Зазначимо, що так званий "президент Росії" Володимир Путін 5 вересня в іронічному ключі прокоментував вибори у США. Він назвав "фаворита" для РФ у передвиборчих перегонах – за його словами, раніше це був чинний президент США Джозеф Байден, але зараз Кремль нібито підтримує Камалу Гарріс .

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Путін зробив нові цинічні заяви про війну в Україні . За його словами, армія РФ в Україні "зараз ставить під свій контроль територію квадратними кілометрами". Також він сказав, що Україна нібито не зацікавлена у закінченні бойових дій.

"Повинен перестати говорити": в Білому домі різко відповіли на путінські слова про "підтримку" Гарріс

Джерело: telegraf.com.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua