По-іншому це не працює: як влаштована система в оточенні Путіна

06 вересня 2024 р. 19:22

06 вересня 2024 р. 19:22


Основні тези

  • В оточенні Владіміра Путіна залишилися лише слухняні виконавці його наказів, а ті, хто хотів висловлювати власну думку, просто зникли.
  • Бізнесмен Євген Чичваркін пояснив, що система працює так, що будь-хто, хто не виконує накази Путіна чітко, швидко замінюється.
  • Він також зазначив, що у Кремлі немає особистостей, здатних відмовитися виконувати накази Путіна, оскільки всі вони прагнуть зберегти своє багатство.

Серед оточення Владіміра Путіна залишились тільки слухняні виконавці його наказів. Окремі особи, які раніше входили у коло наближених до кремлівського диктатора, просто зникли.

Адже якщо хтось хоче висловлювати свою думку та не може чітко виконувати накази Путіна , йому знаходять заміну. Це 24 Каналу пояснив бізнесмен із Лондона Євген Чичваркін.

"Не варто до них ставитись як до особистостей. Парламент – це не місце для дискусій. Нема ні партій, ні сенату. Це все симулятори державних інститутів, які вибудувані для виконання волі Путіна. Ніяк по-іншому це не працює", – сказав він.

У Кремлі немає особистостей

Євген Чичваркін зазначив, що у Кремлі немає особистостей, які мають свою думку, можуть відмовитись виконувати якийсь наказ Путіна. Вони усі йшли у російську владу, щоб красти гроші для спокійного життя у Європі, і зараз не можуть відмовитись від багатства.

Ми не бачимо там кількох людей, які раніше були в оточенні Путіна. Вони просто кудись зникли. Залишились тільки технічні гвинтики, які крутяться чітко. А якщо хтось буде крутитись не так, то його замінять,
– підкреслив бізнесмен з Лондона.

По-іншому це не працює: як влаштована система в оточенні Путіна

Джерело: 24tv.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua