В разі перемоги Гарріс "Ізраїля не стане" — Трамп

07 вересня 2024 р. 11:04

07 вересня 2024 р. 11:04


Колишній президент Трамп заявив єврейським республіканцям у Неваді, що "Ізраїля більше не буде", якщо віцепрезидент Камала Гарріс переможе на президентських виборах 2024 року, інформує The Hill.

"У вас не буде Ізраїля, якщо вона стане президентом. Ізраїля більше не буде", — сказав Трамп під час свого звернення на щорічної конференції Республіканської єврейської коаліції у Лас-Вегасі.

Трамп намагався переконати більше єврейських виборців підтримати його в листопаді, критикуючи адміністрацію Байдена-Гарріс, стверджуючи, що вона стримує Ізраїль в 11-місячній війні країни проти палестинського бойового угруповання ХАМАС.

Кампанія Гарріс відповіла на висловлювання Трампа, стверджуючи, що він "принижує" американців-євреїв і що він сам відвернеться від Ізраїля, якщо це буде вигідно йому особисто.

Раніше газета зазначала, що США заплатили високу ціну за відносини з Ізраїлем протягом багатьох років. Сполучені Штати отримали значні втрати через свої стосунки з Ізраїлем, не лише фінансові, але й людські. Згідно з доповіддю 9/11 Commission, підтримка США Ізраїля була однією з основних причин атак 11 вересня 2001 року в Америці, відповідальність за які була покладена на ісламістську організацію "Аль-Каїда".

В разі перемоги Гарріс "Ізраїля не стане" — Трамп

Джерело: zn.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua