США заблокували 350 сайтів, які імпортують деталі для зброї з Китаю (ВІДЕО)

14 вересня 2024 р. 18:02

14 вересня 2024 р. 18:02


Велика справа про незаконні пристрої для модифікації зброї. Влада США заблокувала понад 350 сайтів, що продають китайські глушники та перемикачі, за допомогою яких можна перетворити звичайну вогнепальну зброю на автоматичну.

Ці пристрої можуть перетворювати напівавтоматичні пістолети на автоматичні кулемети, а також глушити звук пострілів. Згідно з федеральним законом, їх заборонено імпортувати з Китаю.

Влада також вилучила понад 700 пристроїв для модифікації зброї, 87 незаконних глушників, 58 пістолетів та 46 довгоствольних рушниць.

У межах таємного розслідування правоохоронні органи купували товари на цих сайтах та отримували посилки з Китаю, марковані як біжутерія чи іграшки. Але всередині посилок були пристрої для модифікації.

Багато із закритих сайтів продавали контрафактну продукцію. Вони також використовували торгову марку Glock, хоча перемикачі не були виготовлені цією збройовою компанією.

Виконувач обов'язків прокурора США по округу Массачусетс заявив, що блокування цих доменів – найважливіший крок у припиненні потоку контрабанди, яка загрожує громадській безпеці.

Про це дивіться в нашому випуску новин на Youtube:

Підписуйтесь на наш канал на Youtube

США заблокували 350 сайтів, які імпортують деталі для зброї з Китаю (ВІДЕО)

Джерело: www.epochtimes.com.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua