Через повені у Польщі та Чехії тимчасово скасували низку рейсів до України

15 вересня 2024 р. 12:19

15 вересня 2024 р. 12:19


У неділю, 15 вересня, через повені у Польщі та Чехії тимчасово скасували ряд залізничних рейсів, в тому числі й до України.

Про це повідомляє Укрзалізниця у Telegram.

Станом на 11:21 обидва поїзди з Праги – до Чопа і до Перемишля – досі знаходилися на території країни. Відтак шансів встигнути на свої стиковочні українські рейси у пасажирів не залишилось.

Тому в УЗ наголосили, що готові прийняти пасажирів із квитками на сьогоднішні поїзди на будь-який рейс аналогічного напрямку протягом найближчої доби на будь-які вільні місця без обміну квитків.

« Що стосується пасажирів з України, які прямують на свою стиковку у празькому напрямку, то радимо звязатися з вашим чеським або польським оператором залізниці і уточнити розклад наступних рейсів. Є висока ймовірність того, що пасажирам варто запланувати ночівлю у місті стиковки », – додають у компанії.

Нагадаємо, напередодні чиновники Румунії, Чехії, Польщі, Словаччині та інших країнах Центральної Європи заявили , що готуються до повеней.

Зокрема, 14 вересня повідомили, що буревій накрив 19 населених пунктів у вісьмох повітах Румунії. У найбільш постраждалих районах знайшли мертвими п’ятьох людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

Через повені у Польщі та Чехії тимчасово скасували низку рейсів до України

Джерело: www.slovoidilo.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua