Жінка продала все заради круїзу, але її "викинули" з корабля через СМС

19 вересня 2024 р. 19:39

19 вересня 2024 р. 19:39


Основні тези

  • Американка Дженні Фенікс продала майже все своє майно, щоб взяти участь у 3-річному круїзі вартістю 350 000 доларів.
  • Через постійні затримки з ремонтом корабля Villa Vie Odyssey, Дженні повідомила інших пасажирів у групі WhatsApp, що зупинка в Маямі не відбудеться, і висловила припущення про можливі подальші затримки.

Жінку "викинули" з круїзного лайнеру через СМС / Unsplash

Американка Дженні Фенікс продала майже все своє майно, щоб відправитись у 3-річний круїз. Вартість подорожі сягала 350 000 доларів.

Однак, як пише The Telegraph , жінку попросили покинути судно Villa Vie Odyssey.

Дивіться також Не просто розвага та милування: виявляється закордонні подорожі мають ще одну користь

Що вчинила жінка

Відомо, що Дженні планувала під час круїзу зупинитися в Маямі, аби забрати частину своїх речей. Однак на тлі постійних затримок з ремонтом корабля повідомила іншим пасажирам у групі WhatsApp, що цього не трапиться.

Жінка зробила припущення, що усунення недоліків на величезному судні може тривати навіть після того, як воно відпливе з Белфаста. Ці гнівні повідомлення, очевидно, прочитали організатори мандрівки . Вони повідомили пасажирці, що її путівку скасовують через поведінку, що негативно впливає на моральний стан інших пасажирів.

Ми отримали понад десяток офіційних скарг від мешканців щодо ваших постійних нарікань і негативу. Така поведінка суттєво вплинула на моральний дух та самопочуття людей. Враховуючи це, ми змушені розірвати контракт з вами назавжди,
– написала головна операційна директорка компанії-перевізника Кеті Віллальба.

Жінка була приголомшена, прочитавши це.

"Це ж були приватні розмови – я нічого не публікувала в соціальних мережах. Дійсно розчарування серед туристів зростало з кожною затримкою, а я була однією з найбільш відвертих пасажирок у постановці важливих запитань. Багато хто дякував мені за відстоювання інтересів всієї групи", – сказала Дженні.

Зрештою, американці так і не вдалося здійснити свою мрію.

Жінка продала все заради круїзу, але її "викинули" з корабля через СМС

Джерело: 24tv.ua (Світ)