Поїзд до Гатвіка скасовано після нападу білки на пасажирів

20 вересня 2024 р. 07:31

20 вересня 2024 р. 07:31


Поїзд, що прямував до аеропорту Гатвік, скасували після того, як на його борт сіли дві білки і спричинили хаос серед пасажирів. Незважаючи на спроби видалити тварин, поїзд був змушений повернутися в Редінг, внаслідок чого деякі мандрівники ризикували запізнитися на літак.

Поїзд, що прямував із Редінга в аеропорт Гатвік у лондонському графстві Суррей, було скасовано після того, як дві білки зійшли на борт і напали на пасажирів. Поїзд Great Western Railway (GWR), що відправився о 08:54, зіткнувся з хаосом незабаром після того, як білки увійшли в поїзд у селі Гомшолл о 09:47.

Провідник поїзда спробував встановити бар'єр, щоб не дати білкам проникнути далі у вагон.

Очевидці повідомили, що, увійшовши в задній вагон, білки напали на пасажирів, змусивши всіх перебігти в інші вагони.

Щоб перешкодити білкам перебратися в інші вагони, провідник замкнув двері вагона.

Коли поїзд прибув на станцію Редхілл, персонал близько пів години намагався вигнати білок за допомогою мітли та арахісу, але безуспішно.

Зрештою, було вирішено скасувати поїзд, і він повернувся в Редінг. У результаті деякі пасажири ризикують запізнитися на літак.

Представник GWR підтвердив: «Ми можемо підтвердити, що рейс 08:54 Редінг – Гатвік було скасовано в Редхіллі після того, як його порушили дві білки в Гомшоллі. Одна з білок відмовилася залишати поїзд, тому він повернувся в Редінг, і на цьому історія закінчилася».

Поїзд до Гатвіка скасовано після нападу білки на пасажирів

Джерело: www.epochtimes.com.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua