"Збій у матриці": люди помітили дивну деталь на фотографії із соцмереж

20 вересня 2024 р. 12:36

20 вересня 2024 р. 12:36


Основні тези

  • У соцмережах з'явилося фото заходу сонця, яке привернуло увагу через дивну деталь, помічену під хмарами.
  • Користувач Reddit із ніком twisted_stinkeye опублікував це фото, зазначивши, що спочатку сприйняв аномалію за відображення в хмарах.

Люди помітили дивну деталь на фотографії із соцмереж / Unsplash

У соцмережах опублікували фото, яке одразу ж привернуло увагу багатьох людей. На ній зображено захід сонця і одна дивна деталь.

Дискусію щодо світлини почав користувач із ніком twisted_stinkeye на популярному форумі Reddit .

Дивіться також Жінка продала все заради круїзу, але її "викинули" з корабля через СМС

Що дивного було на фото

На перший погляд, на знімку зображено гарне небо і видно сонячне світло, але при найближчому розгляді під хмарами можна помітити щось дивне.

Людина, яка завантажила фотографію, розповіла, що гуляла із собакою, коли закарбувала приголомшливий захід сонця, і тільки потім зрозуміла, що це аномалія.

Я подумав, що це відображення в хмарах, а потім збільшив масштаб,
– підписав він своє фото.

Цей "глюк" не одразу впадає в око, і його можна легко прийняти за обман світла або нешкідливу частину хмарного пейзажу. Але якщо уважно придивитися, то можна побачити чіткі символи , розташовані на тлі візерунка, що нагадує стільники.

Люди помітили дивну деталь на знімку заходу сонця

Реакція соцмереж

Деякі скептики засумнівалися в автентичності зображення, припустивши, що це цифрова маніпуляція. Ось, які коментарі люди залишали у соцмережах:

  • "Отже, це не глюк матриці, а справжня матриця. Чудово. Не впевнений, що це може бути, але зблизька виглядає дуже символічно";
  • "Рідкісний хороший пост. Що це за чортівня? Прямо схоже на руни";
  • "Чому відблиски на об'єктиві від сонця являють собою стільники? І чому безліч людей бачать це? Я натикалася на ці відео, що показують цей відблиск від сонця. Першого разу я подумала, що це збіг, але тепер безліч людей із різних районів стикаються з цим сонячним відблиском. Він має форму сот".

"Збій у матриці": люди помітили дивну деталь на фотографії із соцмереж

Джерело: 24tv.ua (Світ)