Джаред Лето сказав, що сумує за Росією і росіянами і після "проблем" повернеться туди з концертами

13 жовтня 2024 р. 13:16

13 жовтня 2024 р. 13:16


Лідер гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето на своєму концерті в Сербії заявив, що хоче виступити в Росії. і що він скучив за росіянами. Відео з виступу в сербській столиці Белграді публікують у мережі.

Співак під час свого виступу запитав у залу, скільки людей із Сербії, а скільки - з Росії. Останніх виявилося більше. Тоді артист сказав, що коли-небудь буде "веселитися і тусуватися" з фанатами в Санкт-Петербурзі, Москві та Києві.

Він також заявив, що "відчув російську енергію".

Ми так сумуємо за вами! І ось що я вам скажу: одного разу, коли ці всі проблеми закінчаться, ми зустрінемося з вами на вашій батьківщині. Ми повернемося не тільки в Сербію, ми повернемося в Санкт-Петербург, Москву, Київ, - сказав співак.

Росіянам у залі сподобалося те, що сказав артист, і вони йому поплескали. У відповідь Лео сказав російською "спасибо".

Українців обурила витівка співака. У мережі вони закликали поширити відео його промови, щоб зірка "відчула хейт" і зрозуміла, що образила фанатів з України.

Відомо, що далі концерти ДжаредаЛето заплановані в Баку (Азербайджан), Ташкенті (Узбекистан), Астані (Казахстан) і Стамбулі (Туреччина).

Нагадаємо, у березні 2022 року Лето висловив підтримку Україні. У прямому ефірі на своїй сторінці в Instagram він вказав, що це Росія напала на Україну.

Джаред Лето сказав, що сумує за Росією і росіянами і після "проблем" повернеться туди з концертами

Джерело: socportal.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua