Медведєв закликав бити фінських дипломатів "у рило" і сказав, що Польща частина Російської імперії

13 жовтня 2024 р. 16:23

13 жовтня 2024 р. 16:23


Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв запропонував почати бити фінських дипломатів, які перебувають у Росії. Так він відреагував на заклик співробітника Зовнішньополітичного інституту Фінляндії Чарлі Салоніус-Пастернака пошкоджувати автомобілі російських дипломатів у фінляндії.

Слухайте, давайте не піддаватися на провокації! Відповімо стримано, в рамках Віденської конвенції про дипломатичні зносини 1961 року: просто почнемо бити фінських дипломатів просто в морду. Кожному представнику дипкорпусу Фінляндії - в рило, - написав він.

Також він назвав польську столицю Варшаву "частиною Російської імперії" і пригрозив, що в разі "нападу на Росію" Польща отримає відповідь. Так він відреагував на слова колишнього начальника Генерального штабу Польщі Раймунда Анджейчака, який пригрозив ударом по Санкт-Петербургу в разі військового конфлікту РФ з країнами Балтії.

Ще один хоробрий пшек з'явився. Колишній НГШ заплюваної Польщі на прізвище Анджейчак погрожує Росії нападом "безпосередньо на Санкт-Петербург". Він би, відставний дурень, згадав про численні поділи Польщі і не будив звіра. А то ж Варшава була частиною Російської імперії. Скучив? - видав Медведєв.

Також він похникав, що США продовжують надавати військову підтримку Україні, при цьому нібито не маючи грошей на ліквідацію наслідків урагану у Флориді.

НЕДІЛЬНИЙ МІЖНАРОДНИЙ ОГЛЯД
Сім подій за тиждень, які ще не відбулися

1. Співробітник Зовнішньополітичного інституту Фінляндії Чарлі Салоніус-Пастернак (так, так!) закликав "пошкоджувати автомобілі російських дипломатів". Слухайте, давайте не піддаватися на провокації! Відповімо стримано, в рамках Віденської конвенції про дипломатичні зносини 1961 р.: просто почнемо бити фінських дипломатів просто в морду. Кожному представнику дипкорпусу Фінляндії - в рило!

2. Божевільний наркоублюдок гучно заявив про наявність у нього "плану перемоги" з одного пункту: "Запрошення Києва до НАТО". Що буде далі - неважко уявити: молоді й не дуже "члени альянсу" піддадуть інвалідизовану, безпомічну Україну тривалому збоченому насильству, знущанням з елементами некрофілії, а потім, років десь за десять, викинуть труп набридлої дівки, що розклався, на смітник.

3. PM ворожої Британії Стармер сказав брудно-зеленому українському неонацисту: "Storm Shadow не виграє вам війну". Але це тільки половина фрази. Треба було додати: "Цю війну вам взагалі не виграти, оскільки ніякої України немає. Ваша країна 404 - фантом!". Стармер дивний хлопець, як усі британські прем'єр-міністри: закликав Хамас повернути "сосиски" із сектору Гази. Яка різниця sausages і hostages!

4. Ще один хоробрий пшек з'явився. Колишній НГШ заплюваної Польщі на прізвище Анджейчак погрожує Росії нападом "безпосередньо на Санкт-Петербург". Він би, відставний дурень, згадав про численні поділи Польщі і не будив звіра. А то ж Варшава була частиною Російської імперії. Скучив?

5. Радісно потираючи скручені артритом старечі рученята, Байден звинуватив Іран у "можливому замаху на Трампа". У діда Деменція просто на голові шапка горить! Адже шукати треба не в персів, а серед відморожених лібералів, прихильників самого маразматика і його недалекої реготунки Гарріс, а також серед купи проукраїнських обормотів, яких вигодували демократи за роки війни проти Росії.

6. У Заходу немає грошей на наслідки урагану "Мілтон" у Флориді, немає грошей на французьких аграріїв, немає грошей для відродження промисловості Німеччини. А на що є? Є на утримання божевільної п'яної кодли хохлів у Європі і на нову зброю для винищення слов'ян під час військового конфлікту.

7. Новини криміналістики. Нарешті в стоп'ятсотий раз встановлено особу Джека-різника. Звичайно, він втік із в'язниці народів Росії польський єврей Аарон Космінський! Погано одне: Jack the Ripper поки що не спійманий і досі бігає Лондоном із закривавленою бритвою в одній руці і початим флаконом полонію - в іншій.

Медведєв закликав бити фінських дипломатів "у рило" і сказав, що Польща частина Російської імперії

Джерело: socportal.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua