Ще один командир "Хезболли" ліквідований армією Ізраїлю: подробиці

17 жовтня 2024 р. 07:16

17 жовтня 2024 р. 07:16


Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) ліквідувала командира " Хезболли " в районі Кани. Йдеться про Джалалу Мустафу Харірі, який служив командиром бойовиків на півдні Лівану.

"У рамках своєї ролі Харірі відповідав за планування та виконання великої кількості терористичних атак проти Держави Ізраїль з району Кани" , — йдеться у повідомленні військових.

Також, за інформацією ЦАХАЛ, разом з Харірі були знищені терористи "Хезболли", відповідальні за артилерійські удари та протитанкові ракети з цього району.

"Їх ліквідація завдає додаткового удару по терористичній організації "Хезболла". Армія оборони Ізраїлю продовжуватиме діяти, щоб запобігти будь-якій загрозі державі Ізраїль та її громадянам" , — додали військові.

Раніше армія оборони Ізраїлю офіційно оголосила про ліквідацію лідера "Хезболли" Хасана Насралли. Зазначається, що лідер бойовиків загинув 27 вересня під час авіаудару армії Ізраїлю по Бейруту.

Нагадаємо, 26 вересня Армія оборони Ізраїлю заявила про ліквідацію командира повітряних сил "Хезболли" Мухаммеда Хусейна Срура. Це відбулося внаслідок авіаудару по ліванському Бейруту.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Ще один командир "Хезболли" ліквідований армією Ізраїлю: подробиці

Джерело: trueua.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua