Команда Гарріс змінює передвиборчу стратегію через успіхи Трампа, — Reuters

18 жовтня 2024 р. 07:47

18 жовтня 2024 р. 07:47


Штаб віце-президента США Камали Гарріс змінює свою стратегію у передвиборчих перегонах, щоб зібрати більше голосів чоловіків і республіканців. Кандидатка у президенти активізує критику на адресу свого опонента Дональда Трампа.

Про це повідомляє Reuters .

Як зазначає агентство, зміна стратегії Камали Гарріс зумовлена зростальними побоюваннями демократів через соцопитування, які демонструють значний прогрес кандидата від Республіканської партії. Згідно з даними опитувань та внутрішніми передвиборчими дослідженнями, на які посилаються джерела в Демократичній партії, Камала Гарріс перебуває на одному рівні з Трампом у ключових штатах.

Reuters наголошує, що це важкий момент для стрімкої кампанії, що почалася з:

  • величезного стрибка ентузіазму і грошових коштів, коли Гарріс змінила кандидата в президенти чинного главу держави Джо Байдена в липні;
  • організації потужного з'їзду Демократичної партії;
  • проголошення Гарріс переможницею за результатами її єдиних дебатів із Трампом.

Як зазначив радник Демократичної партії, після декількох тижнів, присвячених політиці та спробам утвердитися на національному рівні, Камала Гарріс повертається до своєї прокурорської манери. Кандидатка в президенти США намагатиметься показати свою силу виборцям, які здатні оцінити образ сильного лідера в особі Трампа.

На мітингу в Ері (штат Пенсільванія) 14 жовтня Гарріс вжила незвичайних заходів, акцентувавши на уривках висловлювань республіканця про "ворога всередині" Америки. У такий спосіб вона намагалась показати, що Трамп становить загрозу для США.

Цього тижня Гарріс також зустрілася з Шарламаном Та Гоком, щоб звернутися до темношкірої аудиторії, а потім дала провокаційне інтерв'ю Fox News, щоб привернути увагу консерваторів.

Reuters зазначає, що відповідно до їх опитувань та Ipsos, на національному рівні перевага Гарріс над Трампом зменшилася з 7% до 3% наприкінці вересня. Складність ситуації для демократів полягає у тому, що обидва кандидати мають однакові шанси в семи ключових штатах, які можуть визначити результати виборів.

Нагадаємо, раніше аналітики видання Axios зазначали, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп полюбляє висміювати політичних опонентів . Втім, зараз цю зброю часто використовують проти нього.

Варто зазначити, що оновлений середній показник загальнонаціональних опитувань громадської думки у Сполучених Штатах Америки, як і до цього, не виявив явного лідера у президентських перегонах. У середньому 50% виборців підтримують представницю демократичної партії Камалу Гарріс, а 48% — екс-президента Дональда Трампа.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Команда Гарріс змінює передвиборчу стратегію через успіхи Трампа, — Reuters

Джерело: trueua.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua