Росіяни намагаються прорвати оборону в районі Часового Яру

18 жовтня 2024 р. 08:58

18 жовтня 2024 р. 08:58


В районі міста Часів Яр Донецької області точаться складні бої. Російські загарбники не полишають спроб прорвати оборону українських військ. Про це повідомила речниця оперативно-тактичного угруповання (ОТУ) військ “Луганськ” Анастасія Бобовнікова, інформує FREEДОМ .

“Вони [росіяни] намагаються маленькими ударами вишукувати слабкі місця у нашій обороні. Вони вдарять то тут, то там, і так сподіваються, що в них хоч щось вийде. Щоб знищувати противника, підійдуть усі засоби. Ми дякуємо нашим партнерам, які передають нам артилерійські установки, снаряди, авіацію, бойові броньовані машини. Все це максимально ефективно використовується на полі бою. Також ми активно використовуємо дрони”, — зауважила спікерка ОТУ “Луганськ” в ефірі марафону “Єдині новини”.

Нагадаємо, раніше експерт з питань національної безпеки Іван Варченко в коментарі FREEДОМ сказав, що ворог, як і раніше, використовує перевагу в живій силі, намагаючись посунутися на Покровському і Курахівському напрямку, активно діє в районі Часового Яру. Утім, темпи просування росіян дещо сповільнилися.

Росіяни намагаються прорвати оборону в районі Часового Яру

Джерело: uatv.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua