Зеленський вручив сертифікати на отримання квартир Героям України та рідним полеглих воїнів

18 жовтня 2024 р. 19:19

18 жовтня 2024 р. 19:19


Президент України Володимир Зеленський вручив сертифікати на отримання квартир Героям України та членам родин полеглих воїнів, які відзначені цим званням посмертно. Про це повідомляє FREEДOM з посиланням на ОПУ.

Це ініціатива президента, яку він започаткував торік у грудні. Всі українські захисники й захисниці рядового та офіцерського складу, які з початку повномасштабного російського вторгнення отримали звання Героя України, а також рідні воїнів, відзначених цим званням посмертно, матимуть житло від держави.

“Це те найменше, що має робити Україна для вас, для всіх наших героїв. Це одне з мільйонів “дякую”, які держава має й буде казати своїм найкращим синам і донькам”, — зазначив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський вручив 25 сертифікатів воїнам і рідним полеглих військовослужбовців Сухопутних військ, Повітряних сил, Військово-Морських сил, Десантно-штурмових військ, Сил спеціальних операцій, територіальної оборони, Сил безпілотних систем, а також п’ять — представникам Міністерства внутрішніх справ і Національної гвардії.

Президент подякував усім українським захисникам і захисницям і закликав завжди пам’ятати про тих, хто віддав своє життя заради України.

“Кожен наш воїн має знати: “Я захищаю Україну, і Україна захищає мене”. Це фундаментальний принцип, на якому має будуватися державна політика щодо захисників і захисниць. До кожного й кожної, хто боронив і боронить Україну, хто повинен мати і достатнє забезпечення, і гідне ставлення”, — наголосив глава держави.

Зеленський вручив сертифікати на отримання квартир Героям України та рідним полеглих воїнів

Джерело: uatv.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua