РФ використовуватиме північнокорейських солдатів у “м’ясних штурмах”, — Дикий

18 жовтня 2024 р. 22:03

18 жовтня 2024 р. 22:03


Росія не шкодуватиме північнокорейських солдатів і, щойно вони з’являться на фронті, відправить їх у “м’ясні штурми”. Про це сьогодні, 18 жовтня, в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив екскомандир взводу батальйону “Айдар” Євген Дикий.

“Північна Корея торгує своїм “гарматним м’ясом” і уклала вигідну угоду з Росією, поставляючи їй це “гарматне м’ясо” одноразового вживання. Навіщо їх жаліти? Їхні дружини не їздитимуть країною з наклейками “Поверніть чоловіка”, не писатимуть гидоти в інтернеті. У них не буде ні своїх “пригожиних”, ні своїх “гіркіних”, щоб у разі чого збунтуватися. Це ідеальне “гарматне м’ясо”, абсолютно безвідповідальне, тому його будуть витрачати насамперед”, — сказав він.

Дикий зазначив, що, найімовірніше, північнокорейських солдатів використовуватимуть у “м’ясних штурмах”, відправляючи їх попереду російських військових.

“Насправді, я б не недооцінював цю загрозу. Це “гарматне м’ясо”, навчене за статутами 40-х років, тобто абсолютно архаїчне. Це “гарматне м’ясо” невибагливе і в змозі жити на миску рису на добу, не качати права і справно виконувати накази з тієї простої причини, що вони добре знають, що буде з їхніми сім’ями, якщо вони не виконають наказ. Тому, я б до них ставився досить серйозно”, — наголосив екскомандир “Айдара”.

Одночасно з цим, на думку Дикого, північнокорейських офіцерів, на відміну від 11 тисяч солдатів, будуть берегти в російській армії.

“Корейські офіцери, зокрема ракетники, які прибули разом із пусковими установками та запускають по нас балістичні ракети, а також ті півтори тисячі спецпризначенців, про яких повідомляють деякі джерела, я не можу поки що ні підтвердити, ні спростувати. Але якщо це правда, то їх, найімовірніше, направили саме на бойове навчання перед можливою війною з Південною Кореєю. Тому офіцерів і спецпризначенців, які перебувають у російських бойових порядках, будуть, швидше за все, берегти. Їхнє завдання — навчитися і принести нові технології”, — підсумував Євген Дикий.

Нагадаємо , начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов повідомив, що близько 11 тисяч північнокорейських солдатів будуть готові брати участь у бойових діях проти України до 1 листопада.

РФ використовуватиме північнокорейських солдатів у “м’ясних штурмах”, — Дикий

Джерело: uatv.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua