По аеродрому та військовому заводу в РФ вдарили Сили оборони України — що відомо

20 жовтня 2024 р. 15:10

20 жовтня 2024 р. 15:10


Сили оборони України цієї ночі завдали вогневого ураження по інфраструктурі військового аеродрому “Липецьк-2” в Липецькій області Росії. Про це сьогодні, 20 жовтня, повідомили в Генеральному штабі Збройних сил України, інформує FREEДОМ .

“Ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки. Відомо, що на аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 і МіГ-31 повітряно-космічних сил ворога”, — йдеться в повідомленні.

Крім того, Сили оборони України атакували федеральне казенне підприємство “Завод ім. Я.М. Свердлова” в місті Дзержинськ Нижньогородської області РФ.

“На цьому підприємстві виробляються хімічні речовини для артилерійських боєприпасів і фугасних авіабомб. Також, за наявною інформацією, на території заводу зберігалися керовані авіаційні бомби”, — уточнили в Генштабі ЗСУ.

У районах обох об’єктів фіксувалися численні вибухи, а також відмічалася активна робота ворожої ППО. Результати ураження уточнюються.

Нагадаємо, раніше Сили оборони України знищили три великі арсенали російського Головного ракетно-артилерійського управління (ГРАУ).

По аеродрому та військовому заводу в РФ вдарили Сили оборони України — що відомо

Джерело: uatv.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua