Є ознака, що Путін у біді, – британський полковник вважає, що час завдати удару по Росії

22 жовтня 2024 р. 00:34

22 жовтня 2024 р. 00:34


Основні тези

  • Моральний стан російської армії низький, процвітає дезертирство, що спонукає Кремль просити допомоги у КНДР.
  • Британський полковник у відставці вважає, що зараз настав час завдати вирішального удару по Росії, оскільки Путін у біді.
  • Російська армія укомплектована новобранцями зі Сходу, а не з великих міст, і зазнала значних втрат, що посилює труднощі.

Моральний стан російської армії низький: процвітає дезертирство, погано платять, а переважна частина взагалі не хоче бути на передовій. Така ситуація спонукає Кремль просити КНДР ввести війська до України.

Це ознака того, що російський диктатор Владімір Путін опинився у біді. Саме тому, як розповів 24 Каналу полковник армії Великої Британії у відставці Хеміш де Бреттон-Гордон, настав час завдати вирішального удару по Росії.

Дивіться також "Бойові раби": КНДР відправила на війну в Україну елітний підрозділ, – Bild

Генеральний удар по Росії

У країні-агресорці закінчується людський ресурс для війни проти України. Ворожа армія укомплектована етнічними новобранцями зі Сходу Росії, а не багатими росіянами з Москви та Санкт-Петербургу, які реально керують країною та мають вплив.

Зверніть увагу! Видання The New York Times повідомило, що вересень став найкривавішим місяцем для російської армії. З початку повномасштабного вторгнення загинули 115 тисяч російських солдатів і 500 тисяч отримали поранення.

У Путіна почали закінчуватися новобранці, тому йому довелося їхати в КНДР, щоб відправити на фронт північнокорейських солдатів, які, очевидно, що не хочуть перебувати там.

Якщо росіянам доводиться просити іноземні країни, як ось Північну Корею, ввести війська до України, то це ознака того, що Путін у біді. Зараз настав час дійсно завдати вирішального удару по Росії,
– наголосив Хеміш де Бреттон-Гордон.

На його переконання, російська армія не може витримати втрат, яких вона зазнає. Країнам Заходу необхідно бути сміливими, аби зробити все, щоб перемогла Україна.

Що цікаво, британський полковник припустив, що з великою імовірністю НАТО не введе свої війська в Україну , але може надати українцям західну зброю.

Є ознака, що Путін у біді, – британський полковник вважає, що час завдати удару по Росії

Джерело: 24tv.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua