"Путін сидітиме у Києві": Гарріс запевняє, що Трамп планує капітуляцію України

22 жовтня 2024 р. 13:44

22 жовтня 2024 р. 13:44


Основні тези

  • Камала Гарріс стверджує, що у разі повторного обрання Трампа президентом США, він змусить Україну капітулювати перед Росією.
  • Гарріс критикує Трампа за заяви про те, що він може закінчити війну між Росією та Україною за допомогою одного телефонного дзвінка, вказуючи на його зв'язки з диктаторськими режимами.
  • Вона підкреслила, що його підхід може призвести до подальшої агресії Росії в Європі.
  • Трамп називає Путіна своїм "другом" і стверджує, що під час його президентства Путін не наважився б вторгнутися в Україну через страх перед відповіддю США.

Гарріс запевняє, що Трамп планує капітуляцію України

00:00

00:40

Аудіо синтезовано з використанням AI.

Гарріс впевнена, що Путін "сидітиме в Києві", у разі повторного обрання Трампа президентом США. Вона заявила, що план закінчення війни Трампа полягає у примусі України припинити боротьбу.

Камала Гарріс на заході у Мічигані нагадала про заяву Трампа, що він планує врегулювати конфлікт між Україною та Росією за один день. На її думку, це означає капітуляцію, повідомляє CNN .

Дивіться також Ні Трамп, ні Гарріс: у Bloomberg спрогнозували песимістичний сценарій війни в Україні

Що, на думку Гарріс, означає "мирний план" Трампа

Камала Гарріс вважає, що Трамп планує здатися Путіну. З цього і випливає його "один телефонний дзвінок". Про це вона нагадала на заході у Мічигані, де виступала з колишнім членом Палати представників Ліз Чейні та Марією Шрайвер.

Прочитайте та зрозумійте, що він каже. Він здасться,
– заявила вона.

Вона каже, що Трамп змусив би Україну припинити боротьбу з агресором, який порушує її суверенітет.

Якби Дональд Трамп був президентом, Володимир Путін сидів би в Києві й розумів, що це означало б для Америки та нашого становища у світі,
– вважає Гарріс.

Нагадаємо, Трамп називає Путіна своїм "другом" і заявляє, що закінчить війну між Росією та Україною за допомогою одного телефонного дзвінка .

Він стверджує, що Путін збирався розпочати вторгнення в Україну ще під час його президентства (2016 – 2020), але не наважився через погрозу вдарити по Москві .

Камала Гарріс, коментуючи цей план на дебатах, звинуватила Трампа в заграванні з диктаторськими режимами . Вона підкреслила, що він "здався б за 24 години", а "Путін сидів би в Києві" й вже планував би подальшу агресію на Польщу.

Ви думаєте, що ви дружите з диктатором, але він би вас з'їв на обід, навіть не закусуючи,
– сказала Гарріс.

"Путін сидітиме у Києві": Гарріс запевняє, що Трамп планує капітуляцію України

Джерело: 24tv.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua