Україна – "погана собака, вирощена США", – у КНДР образилися на заяви про їхню участь у війні

22 жовтня 2024 р. 21:37

22 жовтня 2024 р. 21:37


Основні тези

  • Сестра лідера КНДР Кім Йо Чжон розкритикувала Україну та Південну Корею, назвавши їх "поганими собаками, вирощеними США", через заяви про участь північнокорейських військ у війні проти України.
  • Кім Йо Чжон вважає заяви про присутність армії КНДР в Україні провокацією та погрожує, що такі вчинки проти ядерної держави можуть призвести до жахливої ситуації.

Кім Йо Чжон назвала Україну та Південну Корею "поганими собаками, вирощеними США"

Сестра лідера КНДР Кім Йо Чжон розкритикувала Україну та Південну Корею та порівняла їх із "поганими собаками, вирощеними США". Це скандальне висловлювання вона зробила через декілька днів після того, як Сеул повідомив, що північнокорейські війська відправили на війну проти України.

Наразі сестра Кім Чен Ина є заступницею директора департаменту центрального комітету правлячої партії. Про це пише видання Korea JoongAng Daily .

Дивіться також "Як ними командувати?": Зеленський прокоментував залучення армії КНДР до війни на боці Росії

Кім вважає заяви про присутність армії КНДР в Україні провокацією

Заяви про те, що війська КНДР воюють на боці Росії, Кім назвала "військовою провокацією". Також вона заявила, що Сеул і Київ є "прямими аналогами" у "нерозважливих зауваженнях" щодо ядерних держав.

"Військова провокація проти держави, яка має ядерну зброю, може призвести до жахливої ​​ситуації, яку неможливо уявити політикам і військовим експертам у будь-якій великій чи малій країні світу з їхнім нормальним мисленням", – взялася погрожувати вона світу.

Кім вважає, що такі заяви можуть робити лише "божевільні у сеульському та київському режимах",

Здається, це спільна риса поганих собак, вирощених США,
– цинічно заявила родичка північнокорейського диктатора.

Пригадала вона також розповсюдження антипхеньянських листівок над Північною Кореєю. Вона пригрозила Сеулу і заявила, що "ніхто не знає, як завершиться відплата та помста.

Україна – "погана собака, вирощена США", – у КНДР образилися на заяви про їхню участь у війні

Джерело: 24tv.ua (Світ)