В армії РФ фактично цейтнот: про ситуацію на фронті розповів військово-політичний аналітик

23 жовтня 2024 р. 14:31

23 жовтня 2024 р. 14:31


Російська армія зазнає величезних втрат на фронті в Україні, оскільки поспішає і намагається максимально атакувати. Про це сьогодні, 23 жовтня, в ефірі телеканалу FREEДОМ заявив військово-політичний аналітик Дмитро Снєгирьов.

На його думку, дії армії РФ зумовлені двома факторами.

“Перший — зовнішній фактор, це закінчення президентських виборів Сполучених Штатів. Тобто у Російської Федерації фактично цейтнот. І другий фактор — це погодні умови, коли Російська Федерація буде не в змозі використовувати масово механізовані групи для прориву української оборони. Тобто йдеться про погодний фактор, коли Російська Федерація відповідно не матиме можливості використовувати колісну гусеничну техніку”, — сказав аналітик.

Снєгирьов зазначив, що змінилася тактика російських окупантів.

“Подібний характер атак, саме з використанням великої кількості бронетехніки, був зафіксований на Курахівському напрямку в районі Максиміліанівки. Там одночасно росіяни залучили понад 30 одиниць бронетехніки, причому 12 було знищено, 8 пошкоджено, а решта відійшли на раніше займані позиції. Крім цього, аналогічна ситуація була і на Куп’янському напрямку, де окупанти намагалися прорвати оборону сил України й, відповідно, залучили до 20 одиниць важкої бронетехніки. Аналогічна ситуація. Більшу частину бронетехніки було знищено, решта відійшла на раніше займані позиції. Тобто ще раз підкреслюю, росіяни не зважають на втрати ні в особовому складі, ні у важкій бронетехніці, прекрасно розуміючи, що у них так зване вікно можливостей — це максимум до середини листопада”, — сказав аналітик.

Нагадаємо, за минулу добу Сили оборони України ліквідували на фронті 1 460 російських окупантів , а також знищили десятки одиниць ворожої техніки.

В армії РФ фактично цейтнот: про ситуацію на фронті розповів військово-політичний аналітик

Джерело: uatv.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua