Окупанти отримали наказ дійти до річки Оскіл на Куп’янському напрямку попри будь-які втрати, — Маляревич

23 жовтня 2024 р. 22:09

23 жовтня 2024 р. 22:09


На Куп’янському напрямку російські окупанти отримали наказ дійти до річки Оскіл попри будь-які втрати. Вони підтягують резерви і проводять штурми цілодобово. Про це повідомив заступник командира батальйону ударних безпілотних авіакомплексів “Ахіллес” 92-ї окремої штурмової бригади Збройних сил України (ЗСУ) Олесь Маляревич, передає FREEДОМ .

“Противник штурмує 24/7, кидає в бій броньовану техніку. Вчора була чергова масована атака: армія РФ застосувала 17 одиниць техніки, але все втратила. У неї наказ вийти до річки Оскіл за будь-яку ціну. Щоб його виконати, вона підтягує на цей напрямок усе, що в неї є. У районі Кругляківки противник тисне в бік берега: там залізниця, до якої він не може дійти. Російські окупанти зазнають колосальних втрат, і рано чи пізно це дасть результат”, — поінформував Олесь Маляревич.

Як повідомлялося , минулої доби на Куп’янському напрямку російські окупанти провели 13 атак. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Голубівки, Піщаного, Петропавлівки, Колесниківки та Лозової.

Окупанти отримали наказ дійти до річки Оскіл на Куп’янському напрямку попри будь-які втрати, — Маляревич

Джерело: uatv.ua (Світ)