У російській Пермі дві жінки підпалили офіс "Единой России" (фото, відео)

24 жовтня 2024 р. 12:41

24 жовтня 2024 р. 12:41


У середу, 23 жовтня, у російській Пермі двоє жінок підпалили офіс партії "Единая Россия". Наразі поліція розшукує підозрюваних у підпалі.

Як повідомляє російський Telegram-канал BAZA, підпал було вчинено за допомогою "коктейлів Молотова".

За попередніми даними, інцидент стався на вулиці Плеханова 12 близько 23:40 за місцевим часом (21:40 за київським часом). Невідомі жінки підійшли до будівлі, кинули у вікна запалювальні суміші та знімали те, що відбувається, на мобільний телефон, після чого швидко втекли з місця події. Під час огляду місця підпалу було знайдено й інші пляшки із запальною сумішшю, які вони не використали.

Вогнеборці, які прибули на місце події, загасили пожежу, проте офіс політичної партії зазнав серйозних пошкоджень.

Що відомо про партію "Единая Россия"

"Единая Россия" була заснована у 2001 році. Наразі партія є ключовою силою на політичній арені країни, тісно пов’язана з чинним керівництвом, зокрема з російським диктатором Володимиром Путіним. Партія підтримує консервативну та націоналістичну політику.

Зокрема, партія має більшість у Державній Думі РФ, що дає їй можливість активно впливати на прийняття законів і політичних рішень.

Нагадаємо, на початку жовтня у російському місті Новосибірськ невідомий спалив обласне управління Федеральної служби безпеки . У вибите вікно невідомий чоловік залив легкозаймисту суміш та підпалив будівлю.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

У російській Пермі дві жінки підпалили офіс "Единой России" (фото, відео)

Джерело: trueua.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua