На Ібіці шеф-кухар побив клієнта, бо тому не сподобалася якість їжі

24 жовтня 2024 р. 19:27

24 жовтня 2024 р. 19:27


Основні тези

  • На Ібіці шеф-кухар напав на 72-річного клієнта з Німеччини через скаргу на якість їжі, завдавши йому ушкоджень.
  • Постраждалого госпіталізували з серйозними травмами, а шеф-кухаря заарештували та звинуватили в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

На Ібіці шеф-кухар побив клієнта / Unsplash

В Іспанії трапився курйозний інцидент, коли поліції довелося затримати шеф-кухаря одного з популярних ресторанів. Сталося це на середземноморському курорті Ібіца.

Як пише Reuters , чоловіка підозрюють в тому, що той нібито напав на відвідувача з Німеччини.

Дивіться також Нявчання замість слів: у США з'явилося незвичне караоке

Що спричинило конфлікт

За словами очевидців, 37-річний іспанський шеф-кухар кинувся до столу 72-річного клієнта, почав агресивно кричати, коли почув його скаргу. Кулінара розізлила заява відвідувача, що страва "була не такою, якою він замовляв", і її подали в поганому стані.

У відповідь на це, шефкухар начебто штовхнув громадянина Німеччини так сильно, що той впав та пошкодив спину і шию. Крім того, кулінар розбив тарілку об підлогу і продовжував нецензурно ображати чоловіка.

В якому стані потерпілий

Місцева поліція повідомила, що потерпілого відправили до медичного центру. Спочатку там у нього лише виявили синці, однак потім виявилося, що в чоловіка знайшли два згустки крові у грудях, що могли перешкоджати диханню чоловіка. Постраждалому громадянину Німеччини проведи успішну операцію.

Пізніше іспанські правоохоронці заарештували буйного шеф-кухаря. Йому висунули звинувачення в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Йому загрожує до трьох до п'яти років позбавлення волі.

На Ібіці шеф-кухар побив клієнта, бо тому не сподобалася якість їжі

Джерело: 24tv.ua (Світ)