"Вкусно і точка": Лавров на саміті БРІКС добував "скарби" з носа

24 жовтня 2024 р. 22:34

24 жовтня 2024 р. 22:34


Лавров сидів за спиною у Путіна і в якусь мить не зміг більше вдавати із себе інтелігента / Фото AP

Саміт БРІКС, який відбувся у Казані, запам'ятався не лише цинічними заявами Владіміра Путіна, але й дитячою поведінкою очільника МЗС Росії. Той "некультурно" повівся прямо під час виступу диктатора.

Кілька днів, поки проходив саміт, Путін тріумфував. Адже у нього, воєнного злочинця, у гостях було одразу 36 світових лідерів, а також генсек ООН Антоніу Гутерреш .

Дивіться також "Так, дронів справді не було": Путіна спитали про вибухи у Росії, які спричинила війна в Україні

Зіпсував Путіну картинку

Очільник Кремля мав усі шанси сподіватися, що зміг домогтися ідеальної картинки, яка б показала росіянам і Заходу, що він зовсім не "персона нон грата" у світі.

Плани Путіна виглядати у кадрі бездоганно зіпсував його підопічний, міністр закордонних справ Сергій Лавров.

У той час, як диктатор виступав перед міжнародними лідерами, намагаючись надати серйозності і значущості своїм словам, у нього за спиною Лавров колупався у носі. Вочевидь, на якусь мить міністр забував, де він перебуває, і уважно розглядав "скарби", які йому пощастило витягти з носа.

Лавров займається "приватною справою" прямо за спиною у Путіна: дивіться відео

До слова, це був не один ганебний інцидент за участі Лаврова. Російські телеграм-канали поширили відео, на якому, ймовірно, делегат однієї з африканських країн проходить між Путіним та Лавровим, та наступає міністру на ноги. Лавров на це відповів лайкою, пробурмотівши: "Пі**рас, б*ять" .

"Вкусно і точка": Лавров на саміті БРІКС добував "скарби" з носа

Джерело: 24tv.ua (Світ)