Путіну примарилась пряма участь військових НАТО у війні в Україні

24 жовтня 2024 р. 23:01

24 жовтня 2024 р. 23:01


Основні тези

  • Владімір Путін вкотре цинічно заявив про нібито участь військових НАТО у війні в Україні.
  • Російський президент стверджував, що спочатку Альянс постачав зброю, а тепер військові НАТО буцімто "беруть безпосередню участь у конфлікті".

Путіну примарилась участь НАТО у війні

00:00

00:46

Аудіо синтезовано з використанням AI.

Владімір Путін вкотре заявив про участь НАТО у війні. Російському диктатору примарилося, що буцімто солдати Північноатлантичного Альянсу воюють на боці України.

Про це російський президент заявив під час пресконференції 24 жовтня за підсумками саміту БРІКС. Разом з тим, Путін стверджував, що Росія хоче мирного завершення війни, передає 24 Канал .

Цікаво Ексглава Мі-6 припустив, хто може замінити Путіна після можливого перевороту

Путін вкотре заявив про війська НАТО у війні

Чи не під час кожного публічного виступу Путін заявляє, що буцімто "воює з НАТО". Так, під час пресконференції 24 жовтня російський диктатор вкотре повторив цей "сакральний" для нього наратив.

Спочатку Путін заявив, що буцімто ескалація почалася не з нападу Росії, а з "державного перевороту у 2014 році". Традиційно, російський лідер переклав відповідальність на Альянс, який нібито загострював ситуацію на міжнародній арені.

Наступні кроки ескалації полягали в тому, що західні країни почали активно озброювати київський режим. До чого дійшло? До прямої участі військовослужбовців армій країн НАТО у цьому конфлікті,
– заявив Путін.

Цікаво, що російський диктатор не вдався до традиційних погроз Північноатлантичному Альянсу. Натомість Путін вкотре почав говорити, що Росія не провокує ескалацію на міжнародній арені. Ба більше, він звинуватив у цьому Захід та натякнув, що ці країни можуть бути не готові до загострення.

Путіну примарилась пряма участь військових НАТО у війні в Україні

Джерело: 24tv.ua (Світ)