У межах маневрової оборони ЗСУ завдають величезних збитків російській армії, — Селезньов

24 жовтня 2024 р. 23:17

24 жовтня 2024 р. 23:17


Внаслідок російських штурмів українські захисники змушені маневрувати, при цьому знищуючи велику кількість техніки та особового складу армії РФ. Про це сьогодні, 24 жовтня, в ефірі телеканалу FREEДОМ сказав військовий експерт Владислав Селезньов.

За його словами, росіяни продовжують використовувати тактику “м’ясних штурмів”.

“У межах маневреної оборони ми завдаємо величезних збитків російській армії. Вони зазнають колосальних втрат як у живій силі, так і в бронетехніці, і в озброєнні. Але парадоксальна ситуація полягає в тому, що попри ті величезні втрати, противник все ще має ресурси для проведення наступальних дій”, — зауважив Селезньов.

Він звернув увагу, що на семи ділянках фронту армія РФ продовжує вести активні наступальні дії з великим залученням сил та коштів.

“В основному це жива сила. Але на деяких найбільш пріоритетних для противника ділянках він також масовано використовує бронетехніку. Як правило, не дуже ефективно, бо наші артилеристи знають свою справу виключно добре і тому знищують ворожу бронетехніку ще на етапі розгортання і на етапі підходу до певних рубежів і позицій”, — сказав військовий експерт.

Нагадаємо, Сили оборони України 23 жовтня ліквідували на фронті понад 1 200 російських окупантів, а також знищили дві реактивні системи залпового вогню, понад 100 дронів та майже 70 одиниць автотехніки.

У межах маневрової оборони ЗСУ завдають величезних збитків російській армії, — Селезньов

Джерело: uatv.ua (Світ)