Північнокорейські військові прибули в зону бойових дій на Курському напрямку, — українська розвідка (ВІДЕО)

24 жовтня 2024 р. 23:17

24 жовтня 2024 р. 23:17


Перші підрозділи північнокорейських військових уже прибули в зону бойових дій на Курському напрямку. Про це сьогодні, 24 жовтня, повідомили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ), інформує FREEДОМ .

За інформацією української розвідки, у Росії зараз перебувають 12 тисяч солдатів Північної Кореї, серед них 500 офіцерів, зокрема три генерали.

Військових комплектують амуніцією, постіллю, зимовим одягом і взуттям, а також засобами гігієни. Зокрема, кожному з них, згідно зі встановленими нормами, щомісяця виділятимуть 50 метрів туалетного паперу і 300 грамів мила.

“Підготовка солдатів армії КНДР, які прибули в Росію, відбувається на п’яти військових полігонах, розташованих на сході держави-агресора, — “Барановський” (Уссурійськ), “Донгуз” (Улан-Уде), “Екатеринославский” (Катеринославка), 248-й (Князе-Волконське) і 249-й (Сергіївка)”, — ідеться в повідомленні.

У ГУР МОУ наголосили, що на злагодження військових із Північної Кореї, яких Росія має намір задіяти у війні проти України, дають кілька тижнів.

Північнокорейські військові прибули в зону бойових дій на Курському напрямку, — українська розвідка (ВІДЕО)

Джерело: uatv.ua (Світ)