Доставка з "сюрпризом": у німецькому ресторані продавали піцу з кокаїном

25 жовтня 2024 р. 03:50

25 жовтня 2024 р. 03:50


У Німеччині поліція викрила групу наркоторговців, яка займалась доставленням піци з кокаїном . Цей інцидент стався у місті Дюссельдорф.

Як повідомляє видання Deutsche Welle, було заарештовано власника ресторану, а також ще 15 осіб. За даними німецьких правоохоронців, в ресторані займалися доставленням піци з кокаїном, яка значилася в меню як "піца № 40".

"Це була одна з найбільш продаваних піц" , — сказав офіцер німецької поліції.

Правоохоронці заарештували 36-річного власника ресторану. Перед арештом чоловік викинув пакет із наркотиками з вікна, але цей пакунок потрапив до рук поліції. Правоохоронці зауважили, що раніше власник цього ресторану не мав проблем із законом.

За даними DW, через два дні після арешту чоловіка відпустили. Втім, він продовжив свою злочинну діяльність, що допомогло поліції відстежити інші ланки постачання наркотиків.

У ході обшуків поліцейські вилучили загалом 1,6 кілограма кокаїну, 400 грамів канабісу та 291 000 доларів готівкою.

Нагадаємо, раніше видання Daily Mail повідомляло, що працівники готелю, у якому загинув колишній учасник гурту One Direction Ліам Пейн, можуть бути причетні до смерті артиста . За кілька днів до трагедії вони нібито постачали музикантові важкі наркотики.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Доставка з "сюрпризом": у німецькому ресторані продавали піцу з кокаїном

Джерело: trueua.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua