Краще просто переїхати: жінка знайшла дивну знахідку під килимом у своєму будинку

25 жовтня 2024 р. 12:18

25 жовтня 2024 р. 12:18


Основні тези

  • Жінка, на ім'я Мей Мері знайшла пентакль під килимом у своєму новому будинку, що викликало різні реакції в соцмережах.
  • Одні коментатори радять відшліфувати підлогу або викликати священника, а інші – закликають переїхати.

Жінка знайшла дивну знахідку під килимом у своєму будинку / Unsplash

Жінка вирішила поприбирати під своїм килимом та виявила моторошну знахідку. Вона поділилася нею у соцмережах і їй одразу ж порадили з'їхати.

Як пише Mirror , жінку звати Мей Мері і вона лише нещодавно переїхала у новий будинок.

Дивіться також Нявчання замість слів: у США з'явилося незвичне караоке

Що виявила жінка у будинку

Як розповіла жінка, під час прибирання у новому будинку вона виявила ознаки сатанізму. Жінка опублікувала фото підлоги, на якій видно вирізьблений символ – п'ятикутну зірку всередині кола, яку ще називають пентаклем.

Довідка. Пентакль є символом неоязичницьких релігій, його використовують у вікканстві та язичництві. Відомо, що зірка символізує 5 елементів: землю, воду, вогонь, повітря та дух. Також деякі практики розглядають це як ознаку життя й зв'язків.

Здерла килими у щойно придбаному будинку, щоб знайти це. Якою була б ваша перша думка,
– підписала знімок Мей.

Що знайшла жінка

Реакція соцмереж

Її пост зібрав шквал реакцій і коментарів. Думки людей розділилися. Одні зазначили, що запросити у будинок любов та світло буде достатньо, а підлогу можна відшліфувати та знову пофарбувати.

"Це не негатив, це захисне коло. Просто облаштуйте свій будинок, відчиніть всі вікна на день і прикрасьте, знаючи, що ви наслідуєте досить впливових жінок (або чоловіків)", – пояснив один з коментаторів.

Однак знайшлися й ті, кого сатанинський знак злякав. Один з коментаторів закликав переїхати, а інший – викликати священника.

Краще просто переїхати: жінка знайшла дивну знахідку під килимом у своєму будинку

Джерело: 24tv.ua (Світ)