Заява Путіна про оточення ЗСУ в Курській області не відповідає дійсності, — Сирський

25 жовтня 2024 р. 16:24

25 жовтня 2024 р. 16:24


Заява Путіна про нібито оточення українських військ у Курській області — це відверта дезінформація, яка не відповідає дійсності. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України (ЗСУ) Олександр Сирський, інформує FREEДОМ .

“Заява, яка була оприлюднена главою країни-агресора на саміті БРІКС, про оточення українських військ у Курській області не відповідає дійсності. Це відверта дезінформація, яка не відображає реальної ситуації”, — наголосив головком.

За його словами, ЗСУ продовжують активні бойові дії на Курському напрямку, третій місяць поспіль знищуючи бойовий потенціал російських загарбників.

“Попри сильний тиск противника на Курському напрямку, окупанти зазнають суттєвих втрат в особовому складі та військовій техніці. Зокрема, починаючи з 8 серпня по теперішній час російські війська на цій ділянці фронту втратили 17 819 осіб особового складу. Дякую українським воїнам за стійкість, витримку та справжню мужність, яку ви демонструєте нашому споконвічному підступному ворогу на всіх ділянках і напрямках фронту!”, — заявив Олександр Сирський.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомила, що перші підрозділи північнокорейських військових уже прибули в зону бойових дій на Курському напрямку фронту.

Заява Путіна про оточення ЗСУ в Курській області не відповідає дійсності, — Сирський

Джерело: uatv.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua