Авіакатастрофа в Австралії: зіткнулися два літаки, є жертви

26 жовтня 2024 р. 14:37

26 жовтня 2024 р. 14:37


У суботу, 26 жовтня, два легкомоторні літаки зіткнулися в повітрі та впали в лісистій місцевості. Це відбулося неподалік від Сіднея. Унаслідок авіатрощі загинули троє людей.

Про це повідомило видання The Independent . Журналісти посилаються на поліцію штату Новий Південний Уельс.

Правоохоронці підтвердили, що літак Cessna 182, на борту якого перебували двоє людей, зіткнувся з надлегким літаком зі сусіднього аеродрому, на борту якого перебувала одна людина.

Інші дані про загиблих австралійська поліція не розповсюджує. Медійники також наразі не дізналися подробиць про особи загиблих під час цієї трагедії.

Австралійські поліцейські, пожежники та бригади швидкої допомоги дісталися до двох місць падіння уламків повітряних суден у лісистій місцевості, приблизно у 88,5 кілометра від Сіднея. Від удару один із літаків спалахнув.

Причину аварії детально розслідуватиме Бюро транспортної безпеки Австралії.

Нагадаємо, що на початку жовтня в Іспанії, на північному сході країни, зазнав катастрофи винищувач F/A-18 . У результаті падіння літака загинув пілот, підполковник Пабло Естрада Мартін. Льотчик був досвідченим і мав понад 1 500 годин нальоту, але не встиг катапультуватися з F/A-18. Літак брав участь у тренуваннях разом з іншим винищувачем F/A-18 і летів на низькій висоті.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Авіакатастрофа в Австралії: зіткнулися два літаки, є жертви

Джерело: trueua.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua