В Ізраїлі вантажівка наїхала на автобусну зупинку: поліція каже про теракт (відео)

27 жовтня 2024 р. 12:38

27 жовтня 2024 р. 12:38


У неділю, 27 жовтня, поблизу Тель-Авіва в Ізраїлі вантажівка протаранила автобусну зупинку. Правоохоронці проводять розслідування, вони не виключають терористичний акт .

Про це повідомило видання The Time of Israel . Журналісти зазначили, що інцидент стався зранку 27 жовтня на перехресті в районі Глілот біля Тель-Авіва. На місці аварії працюють численні наряди поліції.

За інформацією ізраїльських медійників, у момент зіткнення на зупинці перебувало багато людей. За попередніми даними, внаслідок аварії постраждали 16 осіб. Четверо з них — у важкому стані. За іншими даними, поранення отримали 24 особи. Дані уточнюються.

Поліція підозрює, що таран вантажівки біля Тель-Авіва був терактом. Інше видання — The Jerusalem Post — повідомило, що водія вантажівки затримано, інші медіа — що його вбила поліція під час затримання.

У службі швидкої допомоги Ізраїлю поінформували, що медики надають допомогу та евакуюють поранених до лікарень Бейлінсона та Іхілова.

До речі, в районі Глілот розташована штаб-квартира ізраїльської розвідувальної служби "Моссад" разом із декількома розвідувальними підрозділами Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛа). У цьому регіоні також є високопрофільна група радіотехнічної розвідки Unit 8200.

Нагадаємо, що в січні цього року в ізраїльському місті Раанана, що поблизу Тель-Авіва, невідомий влаштував теракт. Спершу він з ножем напав на пішоходів, а потім викрав авто та протаранив групу людей . За попередніми даними, внаслідок теракту одна людина загинула та щонайменше 17 людей зазнали поранень.

Підписуйтеся на нас в , щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

В Ізраїлі вантажівка наїхала на автобусну зупинку: поліція каже про теракт (відео)

Джерело: trueua.info (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua