Із 10 російських солдатів сьогодні виживає один, але Кремль не зважає на втрати, — Дикий

27 жовтня 2024 р. 17:28

27 жовтня 2024 р. 17:28


Дії російських окупантів на фронті уповільнюють виключно операції українських захисників. Сьогодні російське командування прийняло рішення, що вони можуть дозволити собі будь-які втрати. І ці втрати дійсно величезні. На цьому сьогодні, 27 жовтня, в ефірі телеканалу FREEДOM акцентував екскомандир взводу батальйону “Айдар” Євген Дикий.

“Дії російських окупантів на фронті справді уповільнює одне — дії українських захисників і захисниць. І цим багато що визначається. Тобто, багато що визначається і тим, що в нас просто не вистачає наших захисників і захисниць на ту кількість окупантів, яка на сьогоднішній момент на нас пре на нас пре. Дуже важко тримати оборону, коли у ворога перевага в живій силі в п’ять-сім разів. А на окремих ділянках, де росіяни максимально концентрують свої сили, перевага противника в живій силі в 10 разів проти українських сил. Тому ворога вдається стримувати, максимально його знищуючи”, — розповів екскомандир взводу батальйону “Айдар”.

За його словами, сьогодні російські окупанти зазнають просто величезних втрат на фронті. Але російське військове керівництво прийняло для себе рішення, що вони можуть дозволити собі такі втрати.

“Дійсно, українські захисники і захисниці знищують величезну кількість противника. Але російське командування ставиться до цього зовсім не так, як будь-яка інша армія світу. Річ у тім, що російське командування ухвалило для себе рішення, що вони можуть собі дозволити на цьому етапі війни практично будь-які втрати. І ось за багаторазової переваги в чисельності, вони можуть собі дозволити, що з десяти, умовно, солдатів один доходить до українських позицій, дев’ять лягають дорогою. Тобто жодна інша армія світу так не воює. Водночас воювати з таким противником дуже важко”, — підсумував Євген Дикий.

Із 10 російських солдатів сьогодні виживає один, але Кремль не зважає на втрати, — Дикий

Джерело: uatv.ua (Світ)