Кидався з ножем на людей: у Челябінську Росгвардія застрелила колишнього найманця ПВК Вагнера

27 жовтня 2024 р. 23:10

27 жовтня 2024 р. 23:10


Основні тези

  • У Челябінську Росгвардія застрелила колишнього найманця ПВК Вагнера, який кидався з ножем на людей.
  • Інцидент стався в Тракторозаводському районі, де агресивний чоловік зник в одній з квартир, після чого його застрелили на місці.
  • Застрелений чоловік був раніше судимий за вживання наркотиків і заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю.

У Росії застрелили колишнього найманця ПВК Вагнера / Фото росЗМІ

У російському Челябінську колишній найманець ПВК Вагнера напівголим кидався на людей із ножем. Внаслідок цього співробітникам Росгвардії довелося застрелити його.

За попередньою інформацією, інцидент стався в Тракторозаводському районі Челябінська. Про це повідомляють місцеві видання, передає 24 Канал .

Дивіться також Викреслені імперією․ Як незакінчений бунт призвів до знищення групи "Вагнера"

У Росії застрелили колишнього найманця ПВК Вагнера

Згідно з оприлюдненою інформацією, до поліції надійшло повідомлення від місцевих, що на перехожих кидається агресивний напівголий чоловік з ножем. Співробітники патрульно-постової служби виїхали на місце, але порушник зник в одній із квартир.

Зазначається, що після цього на місце події прибули співробітники Росгвардії й чоловік почав кидатися вже на них. Попередньо, спершу їм довелося зробити попереджувальний постріл у повітря, а потім застрелити порушника.

За даними джерел російських ЗМІ, застреленим чоловіком виявився колишній найманець ПВК Вагнера. Ймовірно, як пишуть ЗМІ, раніше він був судимий за вживання наркотиків і заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що в Омську колишнього вагнерівця звинувачують у вбивстві 18-річної вагітної дівчини. До цього пара посварилася через те, що дівчина нібито зламала його музичну колонку.

Кримінальну справу проти 36-річного колишнього бійця ПВК "Вагнер" Сергія Козлова розглядає Омський обласний суд. Чоловіка звинувачують за статтею про вбивство жінки, яка перебуває у стані вагітності, скоєної з особливою жорстокістю.

Кидався з ножем на людей: у Челябінську Росгвардія застрелила колишнього найманця ПВК Вагнера

Джерело: 24tv.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua