Путін не ворог: трампіст Ді Венс зробив чергову скандальну заяву

28 жовтня 2024 р. 01:18

28 жовтня 2024 р. 01:18


Венс вчергове закликав до переговорів, які трампіст вважає головною частиною припинення війни в Україні

Антиукраїнськи налаштований кандидат на посаду віцепрезидента США, трампіст Джей Ді Венс , більше відомий, як "любитель диванів" , відмовився назвати ворогом так званого "президента" Росії Володимира Путіна . Щобільше, Венс закликав до переговорів з Росією щодо війни в Україні.

Свої скандальні заяви Венс зробив в інтерв'ю NBC News. Так, коли Венса запитали, чи бачить він у Путіні союзника або ворога, трампіст сказав, що Путін – не перше, але й не друге.

"Я думаю, що він явно супротивник. Він конкурент. Я вважаю, що ми також повинні бути розумними щодо дипломатії. Просто тому, що хтось нам не подобається, це не означає, що ми не можемо час від часу вступати з ним у розмову" , – сказав він.

Окрім цього, Венс вчергове закликав до переговорів, які трампіст вважає головною частиною припинення війни в Україні. При цьому Венс зазначив, що переговори повинні вести США, Україна, Росія та союзники по НАТО.

"Я вважаю, що важливо, якщо ми колись закінчимо війну в Україні, принципово, на якомусь рівні, нам доведеться брати участь у певних переговорах між Україною, між Росією, між нашими союзниками по НАТО в Європі. І це просто необхідна частина" , – додав республіканець.

Раніше " Телеграф " вже писав, що кандидат у віцепрезиденти США Джей Ді Венс виступає за переговори Дональда Трампа з Путіним . Особливо розраховувати на його підтримку у разі приходу Тампа до влади Києву не доводиться.

Зазначимо, що претенденти на пост президента США Камала Гарріс та Дональд Трамп вже доволі давно визначилися з кандидатами у віцепрезиденти. Якщо за соратником демократки Тімом Уолзом закріпився статус друга України , то той, кого вибрав республіканець — Джей Ді Венс, має протилежні погляди , особливо розраховувати на його підтримку у разі приходу Тампа до влади Києву не доводиться.

Детальніше про їхні погляди читайте у статті "Телеграфа": Уолз VS Венс: що кандидати у віцепрезиденти США думають про Україну, Росію та Китай

Путін не ворог: трампіст Ді Венс зробив чергову скандальну заяву

Джерело: telegraf.com.ua (Світ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua