Чисте довкілля - справа кожного!

22 липня 2024 р. 17:09

22 липня 2024 р. 17:09


Шановні жителі громади , скажіть, будь ласка, чи приємно вам ходити гарними чистими вулицями? А чи приємно ходити вулицями, обабіч яких бур’яни та хащі? Ми впевнені, що більшості із вас це неприємно. Але, на жаль, таки є ще у нашій громаді такі люди, яким усе байдуже…


Кожного року навесні, влітку, восени ми неодноразово нагадуємо і наголошуємо про важливість благоустрою території. Адже чисті охайні вулиці, присадибні ділянки – це запорука не тільки гарного настрою, краси, а й здоров’я вашого та ваших односельців.


Сьогодні ми ВКОТРЕ просимо усіх навести лад на своїх земельних ділянках, біля житлових будинків, покинутих садиб та присадибних ділянках!
Якщо ви займаєте городи біля нежилих будівель – ви зобов’язані тримати в порядку і дані подвір’я і прилеглі до них території!


Нагадуємо, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів (ст. 152 КУпАП) тягнуть за собою накладання штрафу на громадян і посадових осіб від 20-ти до 80-ти неоподаткованих мінімумів доходів громадян та на громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від 50-ти до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.


Ми не ставимо за мету отримати побільше коштів від сплати штрафів вами, тому знову просимо, попереджаємо і сподіваємося на ваше розуміння і позитивний результат.
Подбайте про здоров’я своє і своїх близьких та про затишок у рідних села!

Чисте довкілля - справа кожного!

Джерело: teterivska-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua