У Кам'яному Броді нетверезий мотоцикліст зіткнувся з вантажівкою: водій та його пасажирка травмовані

23 липня 2024 р. 02:27

23 липня 2024 р. 02:27


Повідомлення про автотрощу у селі Кам'яному Броді Старосілецької громади надійшло до правоохоронців 21 липня близько 14:30.

Як інформує Житомирське районне управління поліції, 35-річний водій мотоцикла «Musstang», рухаючись вулицею Садовою, допустив зіткнення із зустрічною вантажівкою «ЗИЛ», під керуванням 63-річного жителя Черняхівської громади.

У результаті ДТП керманич двоколісника та його 34-річна пасажирка, обоє місцеві жителі, отримали травми. Їх було доставлено до лікарні.

У медичному закладі було зафіксовано, що водій мотоцикла перебував за кермом у нетверезому стані (4,5 проміле).

Відтак слідчі відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського районного управління поліції кваліфікували правопорушення за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) КК України. Нині всі обставини ДТП встановлюються.

Правоохоронці нагадують, що згідно з чинним законодавством таке діяння карається ув’язненням на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

У Кам'яному Броді нетверезий мотоцикліст зіткнувся з вантажівкою: водій та його пасажирка травмовані

Джерело: zt.20minut.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua