#безбар’єрність: Разом створимо безбар’єрне середовище на Житомирщині

23 липня 2024 р. 14:44

23 липня 2024 р. 14:44


Україна впевнено крокує до створення інклюзивного суспільства, де кожен громадянин, незалежно від своїх фізичних можливостей, має рівний доступ до всіх сфер життя. У межах реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні до 2030 року розпочато розроблення дворічного плану заходів на 2025-2026 роки.

На Житомирщині цей процес також активно впроваджується, і ми запрошуємо всіх небайдужих долучитися до створення рівного та доступного середовища.

Якщо у вас є ідеї щодо удосконалення процесу створення безбар’єрного простору, якщо ви бажаєте зробити свій внесок у розвиток інклюзивної спільноти – ваша участь є надзвичайно важливою.

Запрошуємо всіх, хто має бажання сприяти покращенню безбар’єрного середовища, заповнити форму учасника за посиланням .

Реєстрація триватиме до 05 серпня.

Ваші пропозиції та ідеї можуть стати важливою частиною плану заходів, який буде впроваджено в регіоні.

Чому це важливо?

Інклюзивність – це не просто вимога сучасності, а основа для гармонійного розвитку суспільства. Створення безбар’єрного середовища дозволить людям з інвалідністю, людям літнього віку, батькам з дітьми та іншим вразливим групам населення повноцінно брати участь у соціальному житті, навчанні, праці та дозвіллі.

Разом ми можемо створити Житомирщину без бар’єрів – місце, де кожен має рівні можливості та доступ до всіх сфер життя. Долучайтеся до важливої справи та робіть свій внесок у розвиток нашої області!

#безбар’єрність: Разом створимо безбар’єрне середовище на Житомирщині

Джерело: chudniv-miskrada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua