В Овруцькому будинку культури відбулися урочисті заходи для працівників медичної галузі

25 липня 2024 р. 19:47

25 липня 2024 р. 19:47


Сьогодні, 25 липня, напередодні Дня медичного працівника в Овруцькому будинку культури відбулися урочисті заходи для людей у білих халатах, котрі в день і в ночі стоять на варті здоров’я, оберігають людські життя та дарують віру й надію на зцілення.

Слова глибокої подяки на адресу медичних працівників пролунали від Першого заступника начальника Житомирської ОВА Наталії Остапченко, Овруцького міського голови Івана Коруда, медичного директора КНП «Овруцька міська рада» Лесі Закусило, директора КНП «Овруцький Центр первинної медико – санітарної допомоги» Олександра Шевчука, голів Гладковицької та Словечанської територіальних громад Миколи Буховця та Володимира Трикиши.

За багаторічну сумлінну працю, вірне служіння клятві Гіппократа та професійну майстерність, - урочисту програму заходу продовжили нагородженням працівників медичної галузі Подяками Коростенської РВА, Грамотами Овруцької міської ради та врученням квітів.

Звертаючись до присутніх, Овруцький міський голова Іван Коруд зазначив: «На ваших плечах лежить велика відповідальність за людські життя. Здоров’я кожного з нас залежить саме від вашого професіоналізму, майстерності, чуйності та людяності», - далі у своїй промові міський голова згадав медичних працівників, які сьогодні рятують життя наших Захисників на лінії фронту, адже вони є великим прикладом для наслідування.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять про полеглих воїнів та загиблих медиків, які віддали своє життя, рятуючи інших.

Хорошим доповненням до заходу стали вітання від творчих колективів громади.

Урочистості завершилися, однак присутні отримали масу позитивних емоцій.

В Овруцькому будинку культури відбулися урочисті заходи для працівників медичної галузі

Джерело: ovrucka-gromada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua