Забрав виторг та спиртне: жителю Олевщини «світить» до 8 років ув'язнення за нічну крадіжку з магазину

26 липня 2024 р. 11:58

26 липня 2024 р. 11:58


Олевські слідчі завершили розслідування крадіжки з крамниці у Словечанській громаді: чоловік посеред ночі проник у магазин та виніс звідти виторг і спиртне. За скоєне йому загрожує до 8 років ув'язнення.

Про це 25 липня повідомили на сайті ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Коростенського районного управління поліції.

«На початку липня з торговельного закладу, розташованого у Словечанській громаді, було викрадено дві тисячі гривень та кілька пляшок з алкоголем. Поліцейські розпочали досудове розслідування та встановили причетного. Невдовзі чоловік постане перед судом» , – йдеться у повідомленні.

Слідчі відділу поліції №1 (м. Олевськ) Коростенського райуправління встановили, що вночі 5 липня 27-річний житель громади розбив вікно у крамниці. Потрапивши всередину, забрав виторг та спиртне. Того ж дня поліцейські розшукали чоловіка та вилучили речові докази вчиненого.

Фото з сайту ГУНП у Житомирській області

Також встановлено, що фігурант не вперше вчиняє подібні правопорушення, адже раніше вже був засуджений за майнові злочини.

25 липня досудове розслідування було завершено. Чоловікові інкриміновано вчинення крадіжки в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України). Процесуальне керівництво у провадженні здійснював Овруцький відділ Коростенської окружної прокуратури. Нині матеріали скеровано до суду.

Відповідно до чинного законодавства чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Забрав виторг та спиртне: жителю Олевщини «світить» до 8 років ув'язнення за нічну крадіжку з магазину

Джерело: korosten.today

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua