У Чуднівській громаді презентували Проєкт «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях»

26 липня 2024 р. 12:06

26 липня 2024 р. 12:06


Цими днями у Чуднівській громаді презентували Проєкт «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях», який впроваджується Фондом розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр», та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Завдання проєкту наступні:

  • підтримка створення активних і ефективних Молодіжних рад у тридцяти обраних партнерських територіальних громадах Львівської, Житомирської та Полтавської областей;
  • покращення практичних знань і навичок членів Молодіжних рад у вибраних партнерських ТГ для забезпечення їх ефективної та впливової участі в місцевих справах і процесах ухвалення рішень.

До участі було відібрано 10 громад – з Житомирської, Полтавської та Львівської областей, зокрема і Чуднівська громада.

Загальна тривалість проєкту – 12 місяців.

Цей проєкт/захід/публікація було реалізовано/проведено/створено Фондомрозвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр» в рамках проєкту «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях», та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього проєкту/заходу/публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Відділ культури, молоді та спорту

Чуднівської міської ради

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

У Чуднівській громаді презентували Проєкт «Молодіжні ради у Львівській, Житомирській та Полтавській областях»

Джерело: chudniv-miskrada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua