На Звягельщині у двох перехожих на вулиці виявили заборонені речовини

26 липня 2024 р. 13:50

26 липня 2024 р. 13:50


Поліцейські запідозрили двох чоловіків, у зберіганні наркотичних речовин. Ці події відбулися з різницею в кілька днів та у Звягелі та Городниці.

24 липня у селищі Городниці дільничні офіцери поліції помітили перехожого, який підозріло себе поводив. Тож його зупинили для перевірки, повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

Під час спілкування з 38-річним місцевим жителем правоохоронці з’ясували, що він зберігає при собі, ймовірно, наркотичні речовини.

Днями, за схожих обставин, на одній із вулиць райцентру поліцейські виявили у 42-річного жителя Звягеля пакунок з, ймовірно, психотропами.

В обох випадках працівники слідчо-оперативних груп Звягельського райвідділу вилучили заборонені речовини для направлення на експертне дослідження.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

Подібні дії тягнуть за собою покарання від штрафу й до обмеження волі.

Раніше ми писали, що на Житомирщині припинили діяльність неліцензованого казино. Деталі тут .

На Звягельщині у двох перехожих на вулиці виявили заборонені речовини

Джерело: novograd.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua